Naar boven

Sommermann

Sommermann staat garant voor exclusieve mode


Sommermann is een Duits kwaliteitsmerk dat al sinds 1920 bestaat. Het bedrijf staat vooral voor een zeer goede pasvorm en een hoge kwaliteit. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat hun collecties naast trendvolgend ook tijdloos zijn. Dat betekent dat ze er vooral voor zorgen dat een item langer te dragen is dan één seizoen. Dat maakt elke Sommermann-aankoop een investering voor een langere periode.

Sommermann voor een vrouwelijke en stijlvolle garderobe

Stijl staat voorop en dat uitgevoerd in een vrouwelijke -vaak getailleerde- pasvorm. Sommermann ontwerpt en produceert liever een mooi blazertje van een prachtige snit en hoogwaardige kwaliteit, dan 4 jasjes die na één seizoen verdwijnen uit de kast. Dat betekent dat alle vakmanschap in een collectie gaat die draait om goede basisstukken aangevuld met bijzondere en trendy bijpassende items. 


Sommermann combineert mooi 

Sommermann is bij uitstek geschikt om te combineren met de broeken van Brax en tops en blouses van Geisha. In onze winkel ziet u de mooiste stukken uit de Sommermann collectie. We hebben een paar zeer mooie combinaties die we u graag laten zien. Kom voor een goed advies over deze collectie naar onze winkel in Zwijndrecht. We helpen je met liefde aan een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond