Naar boven

Sibin/Linnebjerg

Sibin/Linnebjerg vol Scandinavisch design

Twee jonge professionals staan aan de wieg van Sibin/Linnebjerg. Een mooi Scandinavisch merk dat zich vooral gespecialieerd heeft in gebreide items. Mooie vesten, truien, jurken, tops, poncho's en jasjes. Sinds 1997 timmert het merk flink aan de weg met een prachtige collectie van heel verfijnde kwaliteit. De beste wolmaterialen en de mooiste pasvorm, dat zijn de kenmerken van het label.


Sibin/Linnebjerg is leeftijdsloos

Waar Sibin/Linnebjerg aangeeft dat het zich vooral op jonge vrouwen richt, vinden wij eigenlijk dat het leeftijdsloos is. De mooie vesten in hoogwaardige wolkwaliteiten passen goed bij outfits uit onze gehele collectie. De tijdloosheid in kleur, patroon en materiaal maken het een geweldige basiscollectie die aansluit bij praktisch elk merk dat wij voeren.


Combinatiemogelijkheden met de collectie van Sibin/Linnebjerg

De tops, truien en vesten van Sibin/Linnebjerg combineren mooi met de kwaliteitsjeans van Cambio en broeken van Para Mi. Aanrader is ook de combinatie van Sibin/Linnebjerg en Kyra & Ko. Kyra & Ko excelleert in opvallende en exotische creaties die juist geaccentueerd worden door de stijlvolle eenvoud van Sibin/Linnebjerg. Kom voor een goed advies over deze collectie naar onze winkel in Zwijndrecht. We helpen je met liefde aan een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond