Naar boven

Rino & Pelle

Rino & Pelle voor een tijdloze klassieker

In tegenstelling tot wat de conclusie zou kunnen zijn is Rino & Pelle een actueel merk met trendy en moderne collecties. Maar een Rino & Pelle behoudt lang de mooie uitstraling en is meerdere seizoenen te dragen. Dat maakt elk item een investering in kwaliteit en stijl. Eenmaal een jas of jack van dit merk gekocht betekent dat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Rino & Pelle maakt prachtige jassen en mantels

Het merk blinkt uit in collecties vol hoogwaardige jassen, jacks en mantels. Gemaakt van de beste wol- en ledermaterialen en kwaliteitskatoen. De ontwerpers laten zich inspireren door de stedelijke architectuur waarin oude elementen worden gecombineerd met moderne details. Ze noemen de stijl zelf effortless-chic. Het merk is in leder kwaliteiten vergelijkbaar met ons andere jassenmerk Arma. Wilt u iets heel anders kijk dan ook eens bij de collectie van in shape.

De eindeloze draagbaarheid van de collectie

Een grote rol is er voor de knielange jassen, van lammy's tot sportieve parka's. De jassen zijn afgewerkt met details als afritsbare capuchons, extra zakken en mooie knopen en ritsen. Ook is er in de collectie een groot aandeel korte jassen, van gevoerde tot windjacks en lederen en bont-look jasjes. Kijk ook eens naar al onze online verkijgbare jassen en jacks. Kom voor een goed advies over deze collectie naar onze winkel in Zwijndrecht. We helpen je met liefde aan een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond