Naar boven

Para Mi

Para Mi broeken

'All about the trousers' is de lijfspreuk van dit merk dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsbroeken. Deze specialisatie stelt ze in staat om in alle fasen van het productieproces - van ontwerp tot het leveren aan onze winkel - alle aandacht te geven aan de pasvorm en het comfort van elke broek

Para Mi basic collection

Elk jaar brengt Para Mi een vaste collectie broeken uit in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Deze basic collection - waar overigens niets basics aan is - zorgt ervoor dat als u eenmaal een perfecte broek heeft gevonden passend bij uw figuur, u deze steeds in een andere kleur of stof kunt blijven kopen. Daarnaast worden er door Para Mi seizoenscollecties uitgebracht afgestemd op de nieuwste trends. 

Para Mi combineren

De basic broeken zijn met elk merk goed te combineren. Qua stijl zijn de merken Nukus, Kyra & Ko en Geisha aanraders. De tops van Geisha en Kyra & Ko passen goed bij de meer klassieke stijl van de collectie. En Nukus tops en blouses stijlen perfect af met de hoogwaardige kwailteit van de Para Mi broeken. Kom voor een goed advies over deze collectie naar onze winkel in Zwijndrecht. We helpen je met liefde aan een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond