Naar boven

Kyra & Ko

Achtergrond merk Kyra & Ko

Het Nederlandse merk Kyra & Ko biedt een elegante damescollectie aan. De kledingstukken worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat deze makkelijk te dragen en bovendien makkelijk te onderhouden zijn. De kledingstukken hebben prachtige prints en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Een echte aanrader voor een vergadering of avondje dineren.

Kyra & Ko sinds 2003

Kyra is een zelfverzekerde vrouw die een actief leven leidt en haar eigen stijl heeft ontdekt. Zij opende haar eerste winkel in 2003 en is de afgelopen jaren sterk gegroeid in geheel Europa. De collectie wordt gemaakt in Europa, voornamelijk in Portugal. Er wordt gewerkt met speciale fabrikanten die goede en eerlijke arbeidsomstandigheden respecteren.

Elegante damescollectie

Bent u op zoek naar elegante en tijdloze kleding? De collectie van het merk Kyra & Ko biedt u volop keuze aan waaronder blouses, truien, broeken, vesten, jurken, blazers, rokken en nog heel veel meer. Komt u dus zo gauw mogelijk onze damescollectie bezichtigen. Ons professionele en klantvriendelijke personeel is er voor u en helpt graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit.

Combineren met K-design en Jane Lushka

Wilt u andere collecties proberen? Kom dan langs in ons winkelcentrum, want hier vindt u tal van topmerken. De merken K-design en Jane Lushka kunnen gekenmerkt worden als chique en elegant. Deze merken zijn net als Kyra & Ko van topkwaliteit en bovenal betaalbaar. Onze verkopers en stylisten helpen u graag in de winkel voor een persoonlijk advies en komen graag met tips en tops. Komt dus gerust langs of neem contact op met ons via: 078 612 3323.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond