Naar boven

Just White

Dameskleding van hoogwaardige kwaliteit van het merk Just White

De damescollectie van het merk Just White biedt diverse kledingitems aan waaronder blazers, blouses, jassen en tops. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en zodoende kan de collectie gekenmerkt worden als elegant. De kledingstukken zijn geschikt voor diverse gelegenheden waaronder zowel een zakelijke vergadering als een gezellig avondje uit eten in een restaurant met vrienden. De collectie staat vooral bekend om haar blouses en deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en unieke prints.

Elegante collectie van Just White

In onze winkels vindt u elegante en tijdloze dameskleding gemaakt van hoogwaardig materiaal. De volledige damescollectie gaat uiteraard mee met de tijd en modetrends. Komt u dus gerust een keer naar onze winkel, want ons modeteam staat altijd klaar om u van dienst te zijn. Verder zijn onze verkopers en stylisten toegerust om u van een professioneel advies te voorzien.

Ook Anna en Bianca verkrijgbaar

In ons winkelcentrum zijn de merken Anna en Bianca ook te verkrijgen. Deze collecties zijn net als het merk Just White gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor elke gelegenheid. Onze verkopers en stylisten helpen u in de winkel met een persoonlijk advies en komen graag met tips. Kom dus gerust langs of neem contact op met ons via: 078 612 3323.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond