Naar boven

in shape

in shape

in shape smaakt als een zoet broodje

in shape wordt ontwikkeld door fashion designers uit de gehele modebranche. Dat zorgt voor een veelzijdige collectie met uiteenlopende stijlen en designs. Zowel casual en feestelijk als licht klassiek en formeel. Met name de jurken van in shape gaan als zoete broodjes over de toonbank. De collectie is dan ook zeer toegankelijk en mooi geprijsd.

in shape voor de laatste trends

De modetrends zijn vertaald naar een spannende collectie waarin plaats is voor materialen zoals linnen, ribstof en grove breisels. En voor ruiten, strepen en natuurlijk nog de steeds populaire animal prints. Net als bij Geisha spelen sportieve elementen zoals sidestripes een grote rol bij de jurken. Maar ook romantische jurken met ruches, riempjes en bloempatronen vindt u van in shape.

in shape voor de mooie basisstukken

Naast de modische en opvallende items is in shape een topmerk voor mooie basisstukken in uni-kleuren. Zoals mooie pantalons, blouses, shirts en tops in prachtige kleuren die bijna overal bij passen. Wilt u graag een goed advies? We helpen u graag vrijblijvend bij het combineren van in shape bij bijvoorbeeld LeComte en de stijlvolle collectie van Opus. Kom gerust langs in onze winkel in Zwijndrecht voor een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond