Naar boven

Geisha

Geisha

Geisha voor de vrouwelijke touch

Geisha is een op en top vrouwelijk merk met een zeer goede en constante pasvorm. De jeans en broeken van Geisha staan erom bekend. Eenmaal een broek van Geisha gekocht, weet je altijd hoe de maat en het design valt. Een vaste schare fans is het resultaat. Ook bij ons in Zwijndrecht heeft Geisha duidelijk een vaste klantenkring opgebouwd.

Geisha speelt met prints en thema’s

Kleuren, prints, patronen en combinaties van contrasterende stoffen. Geisha schuwt de fantasie niet bij het ontwerpen van de collecties. Speels en ladylike is zoals zij het zelf omschrijven. Voor iedereen die er blij van wordt, ongeacht leeftijd of maat. Trends die u terugziet in o.a. de jurken van Geisha zijn de ruit, de animal print en de sporty strepen.

De vrouwelijke items van Geisha

Geisha is een echt jurkenmerk. In de najaarscollectie brengt het merk jurken tot op de knie en er net onder die perfect stijlen met hoge of lage laarzen. Maar ook sneakers zijn er perfect mee te combineren. Ook scoort het merk weer met de sport-geinspireerde pakken en blazertjes. Kom gauw eens langs om ze bij ons te passen.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond