Naar boven

Frank Walder

Frank Walder voor stijlbewuste vrouwen

Frank Walder is een Duits merk in stijlvolle elegante kleding. De collectie is over het algemeen uitgebreid waarin er ruimte is voor zowel casual als klassiekere stijlen, met romantische prints, soms extravagante maar ook rustige uni-kleuren. In de collectie zijn items voor elke gelegenheid te vinden, zowel voor formele als informele gelegenheden en ook feestmomenten.

Frank Walder houdt van sierlijke details

Oog voor detail houdt de collecties van Frank Walder altijd bijzonder en uitdagend. Siersteentjes, knopen, ruches, glittergaren, prints en bandjes worden door de ontwerpers toegepast in de items. Door de vele combinatie-mogelijkheden is het een prettig merk voor het stijlen van meerdere outfits met verschillende items.

We helpen graag met een goed advies

Onze medewerkers zijn al jaren gewend met Frank Walder te werken. Zij weten perfect de stijlvolle en interessante combinaties te maken. Ook weten ze goed welke andere collecties er goed bij passen. Denk bijvoorbeeld eens aan een combinatie met Rabe . Kom gerust langs in onze winkel in Zwijndrecht voor een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond