Naar boven

Bianca

Bianca voor modische en trendy items

Bianca komt elk seizoen standaard met een prachtige collectie vol trenditems. Paisley prints, denim jasjes, chiffon tops en kleurrijke blouses. De topstukken uit de collectie vindt u in onze winkel in Zwijndrecht zodat u altijd voldoende keuze heeft. Bianca werd in 1973 opgericht en is nog steeds een Duits familiebedrijf. De degelijke Duitse kwaliteit en constante pasvorm zijn daarmee gewaarborgd.

Bianca heeft een leeftijdsloze collectie

De ontwerpers van Bianca geven zelf aan de collecties te maken voor elke leeftijd. De items combineren net zo mooi met een fijne jeans als een nette pantalon en geven bij elke outfit een andere uitstraling. De collectie is vooral casual en comfortabel. Af en toe een chic tintje, maar door de juiste combinatie weer eigenzinnig.

De mooiste items van Bianca

Onze stylisten hebben een uitgebreide ervaring in het samenstellen van outfits uit de verschillende collecties die we voeren. Mooie combinaties zijn er bijvoorbeeld met het kwalitatieve broekenmerk Cambio en de bijzondere collectie van Mos Mosh. Kom gerust langs in onze winkel in Zwijndrecht voor een vrijblijvend advies.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond