Naar boven

Anna van Toor

Anna voor modische elegante kleding

Anna van Toor is een toonaangevend damesmerk. Een naam binnen de damesmode. De collecties zijn vooral te omschrijven als elegant en met een modisch licht klassiek tintje. Blazers met mooi afgewerkte details. Pantalons in de trends van het seizoen zoals kleurrijke bloemenprints en ruitpatronen. Mooie linnen jurken in een goede pasvorm. En ook voor accessoires zoals sjaaltjes en basistops is Anna van Toor een perfect merk.

Anna sinds 1918

Anna van Toor wordt inmiddels geleid door de derde generatie. Onder de verkorte naam Anna worden collecties gemaakt die zich richten op actieve, modebewuste en stijlvolle vrouwen. Er is veel aandacht voor goede stoffen en de kwaliteit van gebruikte materialen. Een Anna moet goed blijven ook na veelvuldig dragen en wassen.

Anna

U ziet hier onze collectie van Anna zodat u direct een idee heeft van de veelzijdigheid van het merk. Onze stylisten weten precies wat goed met elkaar combineert en hoe u de collectie met accessoires afstijlt. We krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Heeft u uw favoriete item hier gezien en wilt u niet voor niets komen? Neem dan zeker even contact op met ons via: 078 612 3323.

Goede combinatie met Kyra & Ko en Cambio

De collecties passen qua stijl en afwerking goed bij merken die we ook in onze winkel in Zwijndrecht verkopen zoals Kyra & Ko en Cambio. We helpen u daar graag met het samenstellen van een mooie outfit.

Alle topmerken in huis | In Winkelcentrum Walburg Zwijndrecht | Gratis parkeren | Donderdag koopavond